PROTECT® REVOLUTION | Bábolna-Bio-Revolution-Rágcsálóírtó
A rágcsálók megjelenését a lakókörnyezetünkben viszonylag egyszerűen felfedezhetjük a különféle kártételükből, a kellemetlen szagukból, illetve az ürülék nyomokból.
rágcsálóírtó, bábolna-bio, revolution
57115
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57115,qode-core-1.0,,revolution-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
1

PROBLÉMA

A rágcsálók megjelenését a lakókörnyezetünkben viszonylag egyszerűen felfedezhetjük a különféle kártételükből, a kellemetlen szagukból, illetve az ürülék nyomokból. A megtelepedett egyedek számát nehéz meghatározni, mert döntően éjszaka táplálkoznak, míg nappal a fészkükben húzódnak meg. A védekezés eleve kudarcra van ítélve, ha a szükségesnél kevesebb irtószerrel próbáljuk meg a fertőzöttséget felszámolni, míg a feleslegesen kihelyezett mérgezett csalétek indokolatlanul növeli a védekezés költségeit.


A patkányok túlélési stratégiájának nagyon fontos eleme, hogy minden új és szokatlan tárggyal szemben – beleértve a táplálékot és az emberi tevékenységet is – nagyon óvatosak. Ez az úgynevezett neofóbia a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kihelyezett irtószer fogyasztását nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben kezdik meg, és amennyiben bármilyen gyanús jelet észlelnek, a felkínált mérgezett csalétekből nem fognak fogyasztani.


A víz nélkülözhetetlen a patkányok számára, ezért víz nélkül rövidebb ideig tudnak életben maradni, mint táplálék nélkül. Hasonlóan az emberekhez, a patkányok is több élelmet képesek elfogyasztani, ha közben ihatnak is. Az emberi környezetben a patkányoknak nehezebb feladat szabad vízforrásra lelni, mint táplálékot szerezni, és ezeket csak a legritkább esetben találják meg egy helyen.  Ha viszont egyidőben és azonos területen vizet és táplálékot is találnak, a túlélésért folytatott mindennapi küzdelmükben csökken az óvatosságuk.

2
.

TALÁLMÁNY

A PROTECT Revolution® rágcsálóirtó granulátum egy forradalmian, új mérgezett csalétek rendszer, amely egyszerre kínál a rágcsálók részére irtószeres csalétket és ívóvízforrásként szolgáló hatékonyságnövelő gélt.

Alkalmazásával csökken a rágcsálók mérgezett csalétekkel szembeni idegenkedése és jelentősen nő a fogyasztás, amelynek eredményeként a patkányfertőzöttség rövidebb idő alatt és biztosabban felszámolható.

.

TUDTA-E?

Az ember számára a csülök és a sör, vagy a sült kacsa és a vörös bor elválaszthatatlan egymástól. Ennek hátterében részben kulturális hagyományok állnak, de elsősorban az az egyszerű élettani jelenség, hogy a megfelelő folyadékbevitel az embereknél és az állatoknál segíti az étel lenyelését, az emésztést, valamint lehetővé teszi a tápanyagok oldódását és felszívódását.

3
.

MEGOLDÁS

A PROTECT Revolution® rágcsálóirtó granulátum hatóanyaga a bromadiolon, amely korszerű, második generációs véralvadás-gátló hatóanyag. Elhúzódó hatása lehetővé teszi, hogy a rágcsálók ne hozzák összefüggésbe az irtószer fogyasztását és a mérgeződést. Ez a forradalmian új termék az irtószer mellett ún. hatékonyságnövelő gélt is tartalmaz, amely folyadékforrást is biztosít a patkányok számára. A táplálék és a gél együttes jelenléte arra ösztönözi a rágcsálókat, hogy a közelben maradjanak és hamarabb kezdjék meg a mérgezett csalétek fogyasztását, valamint rövidebb idő alatt nagyobb mennyiséget fogyasszanak az irtószerből.

 

A PROTECT Revolution® rágcsálóirtó granulátum a BÁBOLNA BIO által kifejlesztett innovatív aromaáteresztő csomagolásban kerül forgalomba, amely a csalétek elfogadásának csökkentése nélkül lehetővé teszi az irtószer érintése nélküli biztonságos kihelyezést. Ezen túlmenően a speciális csalétek tálca alkalmazásával – a fólia patkányok általi felbontása és a csalétekből történt fogyasztás nyomaiból – egyértelműen megállapítható, hogy az irtási stratégia első és legfontosabb lépése, a neofóbia leküzdése megtörtént.

4
.

HASZNÁLAT

Kihelyezés előtt a szürke színű alumínium fóliát távolítsa el, hogy a rágcsálók közvetlenül hozzáférjenek az irtószert nem tartalmazó hatékonyságnövelő gélhez. A fehér színű aromaáteresztő fóliát hagyja a tálcán, mert az felbontás nélkül is lehetővé teszi, hogy a rágcsálók megtalálják és kirágják azt, majd elfogyasszák az irtószert. A termék különleges csomagolásának köszönhetően, Ön az irtószert annak közvetlen érintése nélkül, biztonságosan tudja kihelyezni. Ha az aromaáteresztő fóliát kirágva találja, biztos lehet benne, hogy a patkányok a csalétket megtalálták és fogyasztottak belőle. A csalétek tálca huzamosabb kihelyezésének ideje alatt a hatékonyságnövelő gél párolgása miatt összezsugorodik. Ilyen esetben egy-két alkalommal víz hozzáadásával a gél visszaduzzasztható, de ügyeljen arra, hogy a csalétekre vagy az aromaáteresztő fóliára ne kerüljön víz.

HÍVJON MINKET: +36 1 43 20 441